היסטוריה
עם הקמת הסניף ב- 1955 הקבילו חברות הסניף את פניהן של משפחות העולים.תחילת דרכו אימץ הסניף את "בית נחמיה", שאוכלס בעולים מחוסרי כל. הכפר שכן על גבול ירדן וסבל מהתקפות הפדאיון הירדני. המתנדבות שנסעו לכפר תרמו וחיזקו את התושבים מבחינה רוחנית, חומרית וחברתית.הסניף הפעיל קייטנות לאמהות וילדיהן. כמו כן גייסו המתנדבות כספים לפגיה של מוסד "אם וילד", לאספקת אינקובטורים נוספים.בתקופת מלחמת ששת הימים דאגה שולה ברוידא בעזרת נשות ויצו להקמת בית חולים "שדה".
במלחמות ששת הימים ויום כיפור נידבו חברות הסניף את בתיהם למגורי רופאים ואחיות שהתנדבו מחו"ל בביה"ח תל-השומר. מאז המלחמות חלק מחברות הסניף מעניקות סעד נפשי למשפחות נפגעי צה"ל. בתקופת מבצע "דין וחשבון", כאשר נפלו הקטיושות על ישובי הצפון אירחה ויצו סביון את הילדים של ישובי גבול הצפון.
הסניף נרתם לעזרת נערות במצוקה והשתתף בהחזקת "המקלט הארצי לנערות במצוקה". עם בוא גלי העלייה מחבר העמים ומאתיופיה נרתם הסניף לקליטתם של העולים, עזר להם להסתדר בארץ הן בריהוט דירותיהם, הן במציאת עבודה והן בקליטתם החברתית. הסניף אימץ את "חצרות כח" – אתר קרוואנים.
פעילויות הסניף כיום
כיום הפעילות בסניף כוללת:
בתוכניות הסניף להגדיל את מספר החברות, להמשיך בתרומה למען ילדים ובני נוער בסיכון, למנוע אלימות במשפחה ובחברה וליזום פרוייקטים חדשים לרווחת תושבי הסביבה וותיקי סביון.
כיום פועלות בסניף: המחלקה לרווחת המשפחה, מעמד האישה, הלשכה המשפטית (אשר נפתחה בשנת 1998 ופועלת עד היום) בה ניתנים שירותי ייעוץ וגישור בנושא זוגיות ומניעת אלימות נגד נשים וילדים, ומחלקה לטיפול במשפחות שכולות ונכי צה"ל, בסיוע משרד הביטחון. פרוייקט התנדבות במשטרת מסובים למניעת אלימות במשפחה, כולל ליווי ותמיכה בנשים נפגעות והפניה למרכז למניעת אלימות. קב' חד הוריות ומפגשים עם נערות בהנחיית אנשי מקצוע, בשיתוף עם מחלקת רווחה בעירייה. כמו כן נערכים בסניף אירועים שונים, כמו טיולים, הרצאות וסדנאות.
הסניף ארגן חגיגת בר מצווה בבית הכנסת סביון לילדים אתיופים ובני חבר העמים ומשפחותיהם מאתר הקרוונים "חצרות כוח".
בקרית אונו קיימים שני מעונות יום של ויצו.